به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدحسین حاجیلو در نشست مسئولان سازمان سنجش با نمایندگان تامالاختیار و حفاظت آزمون حوزههای برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ که به صورت وبیناری برگزار شد با گرامیداشت سالروز شهادت شهید دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش و تبریک اعیاد عشق و بندگی قربان و غدیر، گفت: از ابتدای سال دو ستاد اجرایی و ستاد حفاظتی آزمون سراسری تشکیل و در حال رصد و پیگیری تمامی امور عوامل اجرایی، حفاظتی، روند برگزاری آزمون و اجرای دستورالعملهای حفاظتی است.
قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به مراحل اجرایی و حفاظتی برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ گفت: گام نخست روند برگزاری آزمون سراسری آموزش تمامی عوامل اجرایی و حفاظتی است که در نشستهای متعدد مسئولین سازمان سنجش با عوامل اجرایی و حفاظتی آزمون در همه استانهای برگزار شده و آموزش لازم به تمام دستاندرکاران ارائه شده است.
وی افزود: در گام دوم رصد فضای مجازی با دقت و هوشیاری بالای نهادهای امنیتی و انتظامی در حال اجرا است چراکه یکی از شرایط اجرای عدالت آموزشی برای ورود شایستگان علمی به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی مقابله جدی با هر نوع تخلف و تقلب است.
رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری خاطرنشان کرد: اقدامات شبکههای کلاهبردار مدعی تقلب در فضای مجازی توسط نهادهای امنیتی و اطلاعاتی رصد میشود و سازمان سنجش آموزش کشور از داوطلبان و خانوادههای فهیم آنان انتظار دارد فریب افراد کلاهبردار و شبکههای متخلف مدعی تقلب در فضای مجازی را نخورند و توجه داشته باشند حتی عضویت در این شبکهها نیز مشکلاتی برای داوطلبان ایجاد خواهد کرد.
وی تأکید کرد: این سازمان همانند قبل راه هرگونه خدشه و شبهه را بسته است تا آزمون در امنیت و سلامت کامل برگزار شود و طبعاً در اجرای قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم آزمونهای سراسری بهطور قاطع با هرگونه تخلف مطابق قوانین برخورد میکند.
حاجیلو درباره اقدامات مهم و مؤثر سازمان سنجش آموزش کشور در برگزاری آزمونی امن، گفت: بهکارگیری سیستم و راکتهای سینگال یاب در جلسه برگزاری آزمون سراسری امکان بهکارگیری تجهیزات الکترونیکی ممنوعه در آزمون سراسری را مختل و بیاثر میکند لذا لازم است والدین و داوطلبان آزمون سراسری هوشیار باشند و فریب تبلیغات کذب را نخورند.
در ادامه این نشست، سرپرست معاونت امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به اینکه آزمون سراسری در صبح و عصر روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ تیر ماه سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد گفت: در سال ۱۴۰۲ تأثیر سوابق تحصیلی که بر مبنای نمرات دروس سال دوازدهم نظام ۳-۳-۶ خواهد بود، ۴۰ درصد به صورت قطعی است و دروس عمومی در این بخش مؤثر خواهد بود و ۶۰ درصد نیز آزمون تأثیر قطعی خواهد داشت که از دروس اختصاصی است.
دکتر علی صدر با اشاره به آمار داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، گفت: در نوبت دی ماه ۹۷۷ هزار و ۴۶۰ داوطلب و در نوبت تیرماه یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۴۳۶ داوطلب در آزمون سراسری نامنویسی کردند که بیشترین متقاضی در گروه آزمایشی علوم تجربی است که حدود ۴۸۵ هزار داوطلب با هم رقابت میکنند.
در ادامه این وبینار تخصصی، مختار کاظمزاده مدیرکل حراست و حفاظت آزمونها، مهندس محمود عزیزی رئیس مرکز اجرای آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به نکات فنی و مهم فرایند اجرایی برگزاری آزمون سراسری بر لزوم همکاری تیم حفاظتی و اجرایی برای برگزاری آزمونی دقیق و بدون خدشه تأکید کردند.
در خاتمه این نشست، که بیش از ۱۷۰۰ نفر از نمایندگان تامالاختیار و عوامل حفاظتی برگزاری آزمون حوزههای سراسر کشور حضور داشتند سؤالاتی مطرح شد که توسط مسئولان سازمان سنجش آموزش کشور پاسخ داده شد.
نظر شما